Відділ освіти, культури, молоді, спорту та гендерної рівності Ванчиковецької сільської ради
📝📚У Ванчиковецькій громаді вже традиційно у серпні відбувся об’їзд закладів освіти напередодні нового навчального року. В нашій країні вже 2-й рік йде війна, тому безпека освітнього середовища є дуже важливою.

З метою забезпечення функціонування закладів освіти в умовах воєнного стану вчора, 11 серпня 2023 року, була здійснена перевірка щодо створення безпечного освітнього середовища у закладах освіти та проведено обстеження споруди укриття.
Здійснили об’їзд закладів освіти комісія на чолі з Ванчиковецьким сільським головою Володимиром ЛУПОЙ, у складі представників ДСНС, ювенальної превенції, держпродспоживслужби, відділу освіти, культури, молоді, спорту та гендерної рівності, депутата Ванчиковецької сільської ради Ліліани Лунгу та головою об’єднаної профспілки Лілією Єремейко.
Велика подяка Ванчиковецькій сільській раді за фінансування та підтримку закладів освіти у належному стані, адміністрації освітніх закладів, вчителям та батькам за розуміння, підтримку та допомогу. Бажаємо усім гарного початку нового навчального року 2023-2024, миру та ПЕРЕМОГИ🇺🇦.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1021259945689553&set=pcb.1021269215688626